Hakblok voor uw slagerij?

Als slager heeft u professioneel gereedschap nodig. Onder dit professioneel gereedschap verstaan we een ook een echt hakblok. Een standaard kopshouten hakblok voor op de werkbank of een echt dik slagershakblok welke u ergens neer kan zetten. Van belang is dat u een blok heeft wat bij u als slager past en wat u het prettigst vind werken of het beste vindt ogen.

Standaard hakblokken van kopshout of langshout in beuken geven u de mogelijkheid om uw werk goed uit te kunnen voeren. Naast ons standaard assortiment maken wij veel op maat voor slagers. Heeft uw slagerij behoefte aan een hakblok van 67cm diep, 43cm breed en 50cm dik zodat u telkens een stuk kunt schuren? In kopshout of gewoon standaard koud verlijmd? Geen probleem, wij maken dit voor.

Heeft u een voorbeeld van een bestaand slagershakblok uit uw eigen keuken / slagerij of iets gezien op internet wat u graag wilt laten namaken? Vraag hier een offerte voor een hakblok op maat aan

Extra sapgeul of handvaten
Wat uw wensen ook zijn  alles kan gemaakt worden. Naast alle verschillende afmetingen kunnen wij eenvoudig handvaten maken of een sapgeul infrezen. We kunnen zelf een speciale vorm sapgeul voor u frezen indien gewenst.

Logo graveren of laseren
Uw eigen beeldmerk toevoegen geeft iets speciaals. Dit is uiteraard mogelijk. Graveren raden wij over het algemeen niet aan aangezien hier uw logo of tekst uit het hout gesneden wordt. Dit is voor de hygiëne over het algemeen niet wenselijk. Laseren of branden is uiteraard geen enkel probleem voor de hygiëne, wel vervagen deze afdrukken als u het hakblok schuurt of schoonmaakt in de loop der tijd.

Wat u ook wenst of wilt voor ons is dit geen probleem. We raden meestal wel aan bij graveren of laseren meerdere hakblokken te bestellen daar de opstartkosten dan uitgesmeerd kunnen worden over meerdere blokken.

Relatiegeschenk
In uw slagerij komen dagelijks tientallen dan wel honderden klanten die voor een goed stuk vlees of kant en klaar maaltijd komen. Deze klanten kunnen ook vanuit hun werkgever of hun eigen bedrijf meerdere keren per jaar een wens qua relatiegeschenken hebben. Wat is nu leuker dan een klein hakblok of vleesplank met een stuk vlees of gedroogde worst aan te bieden? Immers u bent de expert!

Wekelijks krijgen wij steeds meer aanvragen vanuit de verschillende slagerijen die reeds tevreden bij ons bestellen omtrent relatiegeschenken. Wij maken alles op maat voor u, wat uw wensen ook zijn.


Ambachtelijk en eerlijk gemaakt
In onze eigen meubelmakerij worden hakblokken voor het grootste gedeelte nog met de hand gemaakt. Uiteraard hebben we machines voor het frezen en schuren om uw hakblok niet te duur te maken. Wij zijn de echte specialisten als het gaat om het vervaardigen van houten producten voor in de keuken. Neem vandaag nog contact met ons op zodat we uw wensen kunnen bespreken en offreren.


Reacties